Boek schrijven

185783_10200121727474886_1446006976_n

Tussen twee werelden

is de werktitel van een boek dat gaat over de zoektocht naar mijzelf en het leven in twee werelden, de ups en downs. Als geadopteerde heb je ook te maken met tal van clichés. En iedereen heeft een mening over adoptie. Goed bedoelde opmerkingen, maar die diep kunnen raken. Ik heb de balans gevonden voor mezelf en wil deze voor mij zware periode afsluiten met dit boek.

Het boek wordt onderverdeeld in twee delen, het eerste deel is mijn verhaal, het tweede deel bevat foto’s van mijzelf en mede geadopteerden. Met deze fotoserie ga ik ook exposeren. Voor mij is het fijn te weten hoe jij tegenover je adoptie staat en wat het met je gedaan heeft of nog doet. Op deze manier kan ik bekijken hoe ik je ga portretteren. Ieder verhaal is anders, dus ook de manier waarop jij je eigen verhaal vertelt via een foto.

Wil je meedoen?

Stuur me een email met jouw verhaal en ik neem contact met je op.

Email adres: p.s.devries@hotmail.com

Alvast heel erg bedankt dat je moeite neemt om te reageren. Ik heb er zin in, jullie ook?

 

Lieve groet, Petra Sumiatin de Vries

Leave a Reply